top of page

El sistema

Reforç escolar

Faig servir un sistema enfocat en la parla que, casualment, és la part menys treballada a les escoles però, per altra banda, la més important. La meva filosofia es basa en ensenyar a cada alumne a pensar en anglès. Es treballen converses llegides, escoltades, parlades i escrites.

L'objectiu del reforç escolar és treballar el temari corresponent de cada alumne. Basat en el llibre de l'escola s'extreu la gramàtica i el vocabulari de cada tema i es treballa de forma parlada i escrita.

L'alumne no només assimila com fer i aprovar l'examen, sinó que comença a entendre les bases de l'idioma de forma parlada.

La nostra 
missió
Filosofia  

Un idioma s'aprèn parlant, així que la filosofia és ensenyar-te a comunicar-te correctament.

Per mi les titulacions són importants, però el més important és el teu creixement i seguretat a l'hora d'afrontar situacions reals amb l'ús de la llengua anglesa.

M'encanta poder ajudar a tothom a sentir-se segur davant un idioma tan demanat com l'anglès. Gràcies a aquest sistema, tu mateix et marques el ritme d'aprenentatge i seràs capaç de seguir evolucionant fins a sentir-te satisfet/a. El meu objectiu és oferir-te un aprenentatge d'angles d'una forma diferent i didàctica.

Com són les classes?

  • Com que el sistema és individual, cada alumne treballa amb el suport de l'ordinador.

  • En aquest sistema utilitzem l'ordinador exclusivament com a suport per fer les converses individualment.

  • Per tant,  en comptes de disposar de llibres, tenim les nostres converses llestes per llegir i escoltar a través d'aquest suport.

  • Dit això, l'ordinador no és, de cap manera, un sistema online o un sistema sense professor.

  • En una hora lectiva de classe aprendràs com a mínim 50 frases. Sempre amb la seva estructura, gramàtica i vocabulari corresponent.

  • Evidentment hi ha classes parlades sobre diferents temes i classes de gramàtica també aplicada.

bottom of page