top of page

Treballem amb una metodologia activa, oberta i flexible, la qual es basa amb els interessos, les motivacions i les curiositats de l'alumne, sempre respectant el ritme d'aprenentatge de cada persona.
Les classes es realitzen amb grups molt reduïts on treballem cooperativament, això fa que ens enriquim els uns dels altres, però sempre tenint present l'atenció individualitzada."

Carla Tanganelli

Classes d'anglès per aprendre anglès, de veritat. Per parlar-lo, per escriure'l i, per descomptat, per entendre'l i fer-se entendre. Sessions dinàmiques, divertides, amb grups molt reduïts i adaptades al 100% al ritme de cada persona, requisit essencial per a l'aprenentatge d'un nou idioma.
Amb l'Annie, l'anglès deixa de ser, per fi, una assignatura pendent."

Marc Navarro

Amb l'Annie aprendre anglès és divertit. Transmet energia i alegria, cosa que fa que les classes siguin dinàmiques i entretingudes. Sap com adaptar-se al que necessites. 100% recomanable!!!

Júlia Camacho

Hi guys! Gràcies a l'Annie he après molt perquè les seves classes són d'allò més divertides i sobretot motivadores per aprendre l'anglès. Et transmet confiança per aprendre-ho. Us recomano que vingueu. Us ho passareu d'allò més bé! Sign up!!

Mireia Córdoba

Futurs alumnes,
Sempre he odiat l'anglès. El meu nivell era molt molt baix i a totes les acadèmies que he anat no m'han servit de res a part de perdre el temps. Una amiga va recomenar-me l'Annie i a partir d'aquí la meva sort amb l'anglès ha canviat, podria dir que ja no l'odio.
L'Annie treballa amb un mètode en el qual m'hi sento molt a gust treballant i aprenent. És un mètode que no et fa sentir inferior (com m'ha pogut passar en altres escoles d'anglès).
A més a més s'adapta al nivell que tens per treballar a gust, a part del mètode i la gramàtica que fem, treballem molt l"speaking" a partir de converses i jocs molt divertits i enriquidors. Amb aquestes classes el meu nivell i la meva visió de l'idioma a millorat moltíssim. Ara les hores d'anglès ja no són avorrides, ara tinc ganes d'anar a classe, ja que sento que el meu nivell augmenta dia a dia. Estic molt satisfeta i penso que he encertat molt venint.

Ale Labat

 

Gràcies a les classes amb l'Annie he millorat moltíssim. Us ho recomano! Les classes són divertides i notaràs els resultats aviat.

Eric González

Una nova manera d'aprendre anglès, jugant, interactuant amb els companys i rient molt! Aquí perdràs la vergonya i et deixaràs anar. Començaràs a parlar anglès sense donar-te'n compte. A més, tu decideixes a quin ritme vols anar.

Ainhoa Martínez

Aprendre anglès a les classes de l'Annie m'agrada molt. Ella fa que tot sigui més fàcil i també més divertit.

Carme Vancells

bottom of page